Your shopping cart is empty.

Flora 4 Pets products for pets

High quality products for care, protection, regeneration and alleviating pet problems. All natural pet care products are hand-maded, based on traditional recipes and scientific findings, from carefully selected natural ingredients and extracts of medicinal herbs.

Connect with us

Adijo grobe, hrapave in razpokane tačke!

Naravna rešitev za nego pasjih tačk

Bliža se poletje, vročina, skakanje po travnikih, hoja po vročem asfaltu in grobih makadamskih sprehajalnih poteh. Vse to, pa lahko vodi do razpokanih, hrapavih, vnetih pasjih blazinic, to pa še v nešteto drugih težav. 


Poskrbite da bodo to poletje tačke vašega ljubljenčka dobro zaščitene in s tem prihranite tako sebi kot svojem ljubljenčku veliko slabe volje!

Saša

"Naš Njufko ima ob vlagi vneto kožo med blazinicami. Že od vedno iščem mazilo, ki bi pomagalo in bi bilo naravno. Končno sem ga našla. Prvo posodico sva že porabila, zdaj sva pri drugi in stanje tačk je odlično. "
Preberite si 3 glavne nasvete za nego in zaščito pasjih tačk v pomladnem in poletnem času!

Redno umivanje tačk

Za umivanje tačk po sprehodih je seveda najbolj praktična in poceni navadna mlačna voda. Poletno vreme in sprehodi po vročih, grobih in suhih površinah, ne morejo miniti brez umivanja tačk. Predvsem če ima vaš kuža občutljive tačke in občutljivost na alergene, je umivanje tačk po sprehodu obvezno, saj lahko v nasprotnem primeru alergeni ki ostanejo na tačkah sprožijo vnetja.

Striženje odvečne dlake med blazinicami

Med blazinicami se lahko zataknejo različni tujki, predvsem če ima vaš pes na tačkah daljšo dlako. Ravno zaradi tega pa je dlako na tačkah priporočljivo skrajšati. Tako se bo med blazinicami nabiralo manj umazanije, lažje boste opravili pregled in našli morebitne poškodbe ali tujke, psu pa bo na gladkih površinah manj drselo.

Pasje blazinice zaščitite s kakovostnim mazilom!
Skrb za pasje tačke ali še bolj natančno, pasje blazinice, ne more miniti brez kakovostnega mazila. Mazilo namreč ustvari zaščitni sloj, ki blazinice zaščiti pred grobimi sprehajalnim podlagami, kot je asfalt, beton, pesek, služi kot zaščita pred vročimi površinami, saj preprečuje izsušitev tačk in preprečuje direkten stik z alergeni.

Odkrijte kako lahko tačke vašega ljubljenčka postanejo spet mehke in nežne

Poslovite se od grobih, razpokanih in hrapavih tačk. Naše Mazilo za Zaščito Tačk bo poskrbelo, da bodo tačke vašega ljubljenčka kos vsem vremenskim vplivom in sprehajalnim površinam!

Mehke in nežne tačke

Naše mazilo bo poskrbelo, da bodo tačke vašega ljubljenčka iz grobih hitro postale spet mehke in nežne ter pripravljene na nove dogodivščine.

Zaščita pred alergeni

Ker so v času pomladi in poleja sprehajalne površine in travniki polni alergenov kateri dražijo tačke in zaradi katerih lahko nastanejo vnetja med blazinicami, je pomembno da pred in po sprehodu tačke zaščitimo z mazilom. Ta pa bo preprečil direkten stik z alergeni ter s tem tačke ohranil zdrave.

Tačke nahrani in jih ohranja prožne

Mazilo za Zaščito Tačk vsebuje sestavine kot so karitejevo maslo, vitamin E in izvlečke rastlin, ki prodrejo globoko v blazinice in preprečujejo, da bi razpokale ali pa postale grobe.

Zaščita pred vnetji

Blato, kamenje, trave...  To so eni najpogostejših povzročiteljev vnetih in ranjenih tačk v času pomladi/poletja. Mazilo za Začšito tačk tvori zaščitni sloj in s tem tačke vašega kosmatinca učinkovito ščiti pred vnetji.

Sale Off
Naravno Mazilo za Zaščito Tačk
 • Globoko neguje blazinice

 • Preprečuje razpokanje tačk
 • Nič več hrapavih, suhih in grobih tačk
 • Ščiti pred grobimi površinami in alergeni
 • Zaščita pred vnetji tačk

€31.14

Zaščiti tačke svojega ljubljenčka s pritiskom na zgornji gumb!

 • Brezplačna dostava
  nad 30€
 • Garancija zadovoljstva
  30-dnevna možnost vračila
 • Varno  spletno plačilo
  Mastercard, Visa, PayPal...
 • Podpora uporabnikom
  Vedno na voljo za vas
Preverite Rezultate Naših Uporabnikov In Se Jim Pridružite Tudi Vi!

Kupi več in prihrani!

Izkoristite to ekskluzivno ponudbo in omogočite svojemu ljubljenčku, izjemno nego, ki si jo zasluži!

Sale Off
Naravno Mazilo za Zaščito Tačk
€31.14
 • 100% garancija zadovoljstva

 • Brezplačna dostava

Sale Off
Naravno Mazilo za Zaščito Tačk
€31.14
 • 100% garancija zadovoljstva

 • Hitra in brezplačna dostava

Sale Off
Naravno Mazilo za Zaščito Tačk
€31.14
 • 100% garancija zadovoljstva

 • Hitra in brezplačna dostava

 • Mega prihranek!

Zakaj je naše mazilo za zaščito tačk najboljša izbira?

Mazilo št. 1 za nego in zaščito tačk!

Biflora4Pets

Ostali

Samo naravne sestavine

Tačke vlaži in jih 

ohranja prožne

Varno pri zaužitju

Prijazno okolju, živalim in človeku

Steklena embalaža

Ročno izdelano

100% garancija zadovoljstva

Z velikim številom zadovoljnih strank in njihovimi povratnimi informacijami, ter skrbnim nadzorom kvalitete naših izdelkov, smo prepričani, da bo tudi vašemu kosmatincu naše mazilo rešilo in vsakodnevno lajšalo tegobe ter mu s tem lepšalo življenje.

V kolikor pa z nakupom niste zadovoljni in naše mazilo za vašega kosmatinca ne deluje, lahko mazilo vrnete mi pa vam vrnemo kupnino.

Pogosta vprašanja in odgovori

Imate kakšno vprašanje? Tukaj smo da vam pomagamo!

01. Kolikokrat in kdaj naj uporabim Mazilo za Zaščito Tačk?

Mazilo v tankem sloju nanesite na umite in osušene tačke, ga nežno vtrite in počakajte, da se vpije. Priporočen nanos mazila je 2x dnevno, predvsem pred vsakim daljšim sprehodom po grobi podlagi.

02. Je Mazilo za Zaščito tačk varen za vse pasme in starost psov?

Da, mazilo je varno za vse. Edino v primeru, da je vaš ljubljenček na katero od sestavin alergičen, uporabo odsvetujemo.

03. Kaj loči Mazilo za Zaščito tačk Biflora4Pets od ostalih?

To da je posebej zasnovano za aktivne pse in zagotavlja vrhunsko zaščito pred različnimi okoljskimi dejavniki. Poleg tega pa je povsem naravno in za to varno za naravo, živali in človeka. Brez skrbi ste lahko tudi, če vaš kuža mazilo poliže.

04. Kje vse lahko kupim to mazilo?

Mazilo lahko naročite kar tukaj preko spleta. Naši izdelki trenutno še niso dostopni v trgovinah in pri veterinarjih.