Your shopping cart is empty.

Flora 4 Pets products for pets

High quality products for care, protection, regeneration and alleviating pet problems. All natural pet care products are hand-maded, based on traditional recipes and scientific findings, from carefully selected natural ingredients and extracts of medicinal herbs.

Connect with us

Mazilo ŠT. 1  za lajšanje srbečice pri psih...

Si vaš ljubljenček neprestano liže in grize tačke? 

Ste morda opazili, da se vaš ljubljenček praska, liže tačke ali ima izpuščaje? To so lahko zgodnji simptomi alergijskih reakcij, ki zahtevajo vašo pozornost!

PREKOMERNO LIZANJE IN GRIZENJE TAČK

To sta ena od prvih vidnih simptomov alergij!

Cvetni prah, trava, ugrizi insektov, plesni... Vse to lahko draži kožo vašega psa in povzroči alergijske reakcije.

Prva reakcija vašega psa je, da liže svoje tačke, saj si želi s tem olajšati draženje. Toda s tem stanje samo poslabšuje, saj si še bolj razdraži srbeče predele.

In ravno za to se lahko ti simptomi hitro spremenijo v neobvladljivo srbenje, ki je nevzdržno za vašega psa, saj povzroča nelagodje in vpliva na njegovo počutje.

Ker lahko to vedenje privede tudi do resnih alergijskih reakcij in ran moramo biti nanj pozorni in ko ga opazimo čim hitreje ukrepati! 

KAKO UGOTOVITE ALI GRE ZA ALERGIJO?

 • Srbečica in praskanje: Pogosto praskanje, lizanje tačk in drgnjenje ob predmete pogosti znaki alergij pri psih. Vaš pes se trudi olajšati srbečico, ki jo povzročajo alergeni.

 • Rdečica in vnetje: Koža vašega psa se lahko ob alergijski reakciji razdraži in postane rdeča. Pogosto se pojavi tudi vnetje in oteklina, kar lahko povzroči nelagodje.

 • Izpuščaji/kožne spremembe: Alergije pri psih se lahko kažejo tudi z izpuščaji, rdečimi pikami, mehurčki ali drugimi kožnimi spremembami. Če opazite nenavadne kožne izpuščaje, je mogoče, da ima vaš pes alergijsko reakcijo.

KAKO NAJ UKREPAM ?

Če opazite, da ima vaš pes težave z alergijami, je v prvi vrsti pomembno ugotoviti kaj povzroča reakcijo in čim bolj omejiti stik z alergeni.


Ker pa se je velikokrat nemogoče popolnoma izogniti alergenom je zelo pomembno, da poskrbite za lajšanje alergijskih reakcij in s tem preprečite nadaljnje širjenje in nelagodje vašega kosmatinca. 


Pri tem pa bo mazilo Celilček postalo vaš najboljši prijatelj. 


Njegova edinstvena sestava pomirja razdraženo kožo, zmanjšuje srbenje in spodbuja hitrejše celjenje ranic. 


S pravilno nego in uporabo mazila Celilček boste lahko vašemu psu zagotovili olajšanje in poskrbeli za njegovo zdravo, veselo in brezskrbno življenje.

zAKAJ JE MAZILO CELILČEK PRAVA IZBIRA?

 • 01.

  Naravno olajšanje: Z mešanico skrbno izbranih naravnih sestavin Mazilo Celilček zagotavlja takojšnje olajšanje srbečice, kar pomaga preprečiti, da bi se vaš pes neprestano praskal in povzročil dodatno draženje.

 • 02.

  Pomiritev in celjenje kože: Mazilo Celilček pomirja razdraženo kožo, hkrati pa pospešuje naravni proces celjenja. 

 • 03.

  Zaščita pred alergeni: Mazilo Celilček ustvarja zaščitno plast na koži vašega psa, ki preprečuje neposreden stik z alergeni v okolju. Tako lahko vaš ljubljenček uživa v vsakodnevnih aktivnostih, ne da bi se ves čas spopadal s težavami zaradi alergij.

 • 04.

  Enostavna uporaba: Mazilo Celilček je enostavno nanašati in se hitro vpije v kožo. Po nanosu ne pušča mastnega občutka in je prijetno za uporabo tako za vas kot za vašega psa.

  4.9/5

€29.94
 • Prva pomoč pri rdečici, izpadanju dlak, izpuščajih

 • Lajšanje prekomernega srbenja, praskanja, lizanja 

 • 100% slovensko, naravno in ročno izdelano

Poslovi se od srbečice s pritiskom na zgornji gumb!

Prej & Potem

Kaj pravijo naši uporabniki?

4.9 od 5 zvezdic

Tukaj smo za vas!

Naša obljuba

24/7 Podpora Strankam

Kontaktirajte nas v primeru kakršnega koli vprašanja v zvezi z našimi izdelki in z veseljem vam bomo odgovorili!

Brezplačna Dostava

 Brezplačna dostava na vsa naročila nad 30€.

100% Garancija Zadovoljstva

V kolikor s pravilno uporabo naš izdelek za vašega kosmatinca ne učinkuje nam ga lahko v 30 dneh vrnete, mi pa vam vrnemo denar.


Pogosta vprašanja

Imate vprašanje? Tukaj smo, da vam pomagamo.

ALI JE MAZILO PRIMERNO ZA VSE PASME IN STAROSTI?

Ja. Mazilo je primerno za vse pasme in starosti psov.  Vsebuje zgolj naravne sestavine prijazne živalim, naravi in ljudem. Edino v primeru, da je vaš pes alergičen na katero od sestavin, vam uporabo mazila odsvetujemo.

KAJ ČE MOJ PES POLIŽE MAZILO?

Če vaš pes poliže mazilo ne rabite nič skrbeti. Naše mazilo smo izdelali  z mislijo na to, da želijo živali vse kar jim nanesemo na njihovo kožo, polizati. Mazilo vsebuje samo naravne sestavine, katere so popolnoma varne tako za živali, kot tudi ljudi.

KAKO PRAVILNO NANESEM MAZILO?

Pred nanosom mazila priporočamo da, površino obrišete z vlažno in suho krpico. Po tem na obolelo območje mazilo nanesete v tankem sloju in ga nežno v masirate. Po nanosu pa vam priporočamo, da svojega kosmatinca nagradite s priboljškom in zamotite z igro, da ljubljenček ne poliže vsega mazila predno se vpije in začne učinkovati.
ZA KOLIKO ČASA JE ENO 50ML MAZILO?
Koliko časa boste imeli mazilo je zelo odvisno od tega kakšne velikosti je vaš pes, na kako velikem področju uporabljate mazilo in kako pogosto ga uporabljate.  Pri redni vsakodnevni uporabi in zmernem nanosu je povprečna poraba eno mazilo za cel mesec.

KAKO HITRO ODPOŠLJETE NAROČILO?

Naročilo odpošljemo v roku 1-2 delovnih dni.